Кичури от естествена коса на бройка 50 см


   


Доставка

Бърза доставка до всяка точка на България - до адрес или офис на куриер

Лесна поръчка

Купете от нашия сайт или ни се обадете по телефона

Качество без компромиси

Невероятни продукти и персонална консултация

Описание

Кичурите са от естествена коса и с тях може да се постигне  сгъстяване и удължаване на вашата коса .


Методът чрез който се поставят кичурите с кератин е чрез лепене!
При този метод лепилото /кератинът/ е поставено върху удължението и то се прилага в максимална близост до корена на Вашата естествена косата, като се залепва със специална за тази цел машинка.
Удължавнето с кичури е един от най-добрите методи, позволяващ максимално естественото сливане на двете коси . За една глава са необходими около 100-150 кичура ( в зависимост от желаната гъстотата и дължина, както и тази на собствената Ви коса.
Вграждането на коса чрез залепване на кичури е по-скъпа, но по-дълготрайна и удобна техника (процедура). Налага се профилактика през 3-5 месеца.
Отстраняването на удължението е чрез разтворител за кератин или без него, в зависимост от това как сте потдържали косата си.
Предлаганата от нас коса е 100 % естествена с гарантиран произход и еднаква посока на космите в кичура, което предотвратява заплитане. При правилна поддръжка, косата се използва многократно. При нас ще избирате както кичури с висококачествени кератинови свръзки, така и треси с голяма плътност.

Тагове: кичури,естествена,бройка,см

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Captcha
Записване за бюлетин:
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел предлагане и обработка на маркетингови предложения. Повече информация