Връщане на продукти

Условия за връщане на закупена стока:

Потребителят/клиентът има право да върне закупената от него стока в рамките на 14(четиринадесет) дни след получавнето ѝ, като преди това задължително ни уведомите чрез e-mail или телефон и ни изпратите попълнен "Стандартен формуляр за упражняване право на отказ", който можете да свалите от ТУК.

Стоката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския ѝ вид, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

Запазваме си правото да откажем възстановяването стойността на продукти, които са били (или изглеждат) употребявани, по които има повреди, липсват етикети или по някакъв друг начин НЕ са върнати в състоянието, в което са били изпратени.

От хигиенно съобразни причини връщането  на продукти от Естествена и изкуствена  коса, които са били поръчани не се извършва. Може само пред куриер в деня на доставката . Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест .

Не се приема връщане на гел лак и гелови продукти, след отваряне на шишето, се променя срока на годност. Гел лакът се съхранява при определени атмосферни условия, които може да са били нарушени.

Разходите по връщането на стоката са за сметка на клиента. Връщането се осъществява единствено чрез куриерска/пощенска услуга, позволяваща проследяване на пратката.

Връщането задължително става до офис на Еконт София Орландовци

Като в описание изписвате ВРЪЩАНЕ и  номера на стоковата разписка .

Молим Ви да не изпращате стоката с услуга "Наложен платеж". В такъв случай ще откажем получаването ѝ.

След като получим стоката и се уверим, че отговаря на условията за връщане, сумата (само на стоките) ще Ви бъде възстановена в 14 дневен срок, по банкова сметка предоставена от клиента. При възстановяване на суми платени посредством ВПОС, сумата се възстановява по картата с която е извършена покупката. Направените разходи по паричният превод и разходите по обратното изпращане на стоката са за сметка на клиента.

Освен връщане на стойността на продукта, Вие можете да изберете да получите ваучер или подмяна на стоката. Можете да изберете ваучер за същата сума, с който ще можете да пазарувате при нас. Ако изберете да получите ваучер, при следваща покупка стойността на поръчката ще бъде намалена със стойността на ваучера. Ако сумата на поръчката преди прилагането на ваучера е по-малка от неговата сума, разликата НЯМА да бъде възтановена. Например, при поръчка за 48 лв. и ваучер за 50 лв., разликата от 2 лв няма да бъде възстановена!


Записване за бюлетин:

С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел предлагане и обработка на маркетингови предложения. Повече информация