Третиране


Третиране

Третиране
За да получим качествен и дълготраен маникюр не се нуждаем само от лак и няколко пили . Едно от най-важните неща са препаратите за третиране .
В този раздел ще откриете всички необходими препарати за направата на един маникюр .
Дезинфектанти - Това е един много важен продукт . С него се дезинфекцират всички инструменти като избутвач за кожички , пили , нокторезачки , ножички и други .
Много е важно всички инструменти да се дезинфекцират , независимо дали работите професионално или правите маникюра си в домашни условия .
Основа и топ  - Основата на един лак или гел лак е най- важна за здравината на маникюра . Основата се поставя между ноктите и лака . Тя е много важен елемент .
Също толкова важен е и топ лака . Той предпазва цвета и маникюра ви от надраскване , обезцветяване и лющене . Също така придава невероятен блясък и прави маникюра завършен .
Разтворители - течности - Много е важно когато сваляте гел лак да е свален правилно , за да не надраскате и навредите на ноктите .
Не сваляйте своя гел лак с пила това вреди много на ноктите . Изберете течност за сваляне на гел лак . Тя не уврежда и премахва лака бързо и лесно .
Масло за кожички - Един много важен елемент от направата на маникюр .
Когато сме направили своят маникюр ние сме използвали много препарати , лакове пили и други . Кожичките около ноктите са дехидратирани .
Ето защо трябва да мажем кожичките си с масло то подхранва и оставя кожичките меки , подхранени и хидратирани .

Покажи повече
Записване за бюлетин:
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел предлагане и обработка на маркетингови предложения. Повече информация