Ние в онлайн магазин Pretty Zone се стараем да сме максимално полезни на нашите клиенти и постоянно добавяме нови указания на тази страница за да направим пазаруването Ви по-лесно.
Моля прочетете отговорите на често задаваните въпроси за да можете с лекота да пазарувате или просто да се информирате за продуктите в нашия каталог.

Можете да закупите желаните продукти от нашия сайт, след което наш служител ще Ви се обади и ще уточни всички подробности по поръчката, или да ни се обадите на посочените телефони и да направите заявката си по телефона.

Доставката се извършва от куриерска фирма и заплащането е с наложен платеж.
Можете да изберете доставка до адрес или до офис на куриерска фирма.
Цената на доставка е за сметка на купувача. Поръчките над определена сума могат да бъдат с безплатна доставка и това е отбелязано в сумата на поръчката.

Ако искате да направите сравнение между различните предлагани продукти (особено удобно при избор на цвят на лак), можете да използвате страницата за сравнение на продукти.
За да добавите продукт за сравнение е достатъчно да кликнете на иконката
За ваше улеснение когато поставите мишката на тази иконка се появява надпис "Добави за сравнение". При добавянето на продукт за сравнение се отваря линк към страницата за сравнеие. Също така можете да отворите тази страница като натиснете линка "Сравнение" най-горе на всяка страница на сайта.
Можете да сравнявате до 4 продукта едновременно. Надяваме се да сме били полезни. Приятно пазаруване!

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас потелефона или чрез формата за контакт - нашите консултанти с радост ще Ви отговорят.
Вашите въпроси са важни за нас и помагат да направим информацията на тази страница още по-изчерпателна. Това ще помогне и на другите посетители на prettyzone.net.

Екипът на Pretty Zone благодари на всички наши редовни клиенти, които активно помагат за това нашият сайт да е един от водешите в областта на продуктите за красота!

Записване за бюлетин:
С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел предлагане и обработка на маркетингови предложения. Повече информация