Ние в онлайн магазин Pretty Zone се стараем да сме максимално полезни на нашите клиенти и постоянно добавяме нови указания на тази страница за да направим пазаруването Ви по-лесно.
Моля прочетете отговорите на често задаваните въпроси за да можете с лекота да пазарувате или просто да се информирате за продуктите в нашия каталог.

Можете да закупите желаните продукти от нашия сайт, чрез стандартна или бърза поръчка, или на посочените телефони за контакт.

Стандартна поръчка: Натиснете бутона добави в количка на желаните продукти. След като приключите с разглеждането и добавяне на продукти, натиснете бутона на количката (горе в дясно). Попълнете необходимите данни и завършете поръчката.

Бърза поръчка: Лесен начин да купите само 1 конкретен продукт. Натиснете бутона "Бърза поръчка" и попълнете данните. Натиснете бутона за изпращане.

След получаване на поръчката Ви, наш служител ще Ви се обади и ще уточните всички подробности. Приятно пазаруване!

Доставката се извършва от куриерска фирма и заплащането е с наложен платеж.
Можете да изберете доставка до адрес или до офис на куриерска фирма.
Цената на доставка е за сметка на купувача. Поръчките над определена сума могат да бъдат с безплатна доставка и това е отбелязано в сумата на поръчката.

Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас потелефона или чрез формата за контакт - нашите консултанти с радост ще Ви отговорят.
Вашите въпроси са важни за нас и помагат да направим информацията на тази страница още по-изчерпателна. Това ще помогне и на другите посетители на prettyzone.net.

Екипът на Pretty Zone благодари на всички наши редовни клиенти, които активно помагат за това нашият сайт да е един от водешите в областта на продуктите за красота!


Записване за бюлетин:

С изпращането се съгласявате с обработката на личните данни с цел предлагане и обработка на маркетингови предложения. Повече информация